Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yücel alpay
yücel alpay

olmasın

Yorum

olmasın

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

776

Okunma

olmasın

Bir nidayla geldin gene.
Elimde soğumuş çayım...
Gözümde sensizlik hüznü..
Yüreğimde gidişlerin katliamı. Göremezsin gözümdeki akı,
içimdeki kavgaları..
Öylece gelip gidersin.
Herkes başarını kutlar ben hiçbirşey yaşanmamış gibi
gene sensiz susar çekip giderm.
Al bu da benim ödülüm.
Sensiz ciğerlerimde bir yumak duman. . . .
Onlarla yazılsın mezar taşıma son dörtlük, sensiz olsun göğe açılan eller.
Dualarda sakın "sen" olmasın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Olmasın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olmasın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
olmasın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL