Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
DURGUN35
DURGUN35

O ÇOCUK BENİM

Yorum

O ÇOCUK BENİM

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1294

Okunma

O ÇOCUK BENİM

O ÇOCUK BENİM

ESKİDEN AMA ÇOK ESKİDEN
İÇİNE KAPALI YALNIZ BİR ÇOCUK VARDI
HEP KENDİ KENDİNE YALNIZ OYNARDI
ÇOĞU ZAMAN GÜLER BAZENDE AĞLARDI
DÜŞTÜĞÜNDE KANAYAN YARALARINI
ENTARİSİNDEN BİR PARÇAYLA SARARDI
UZAKTI ONA TEKNOLOJİ OYUNCAKLARI
O GECELEYİN YILDIZLARI SAYARDI
BAZILARINA İSİM BİLE KOYARDI
AY DOLUN OLUNCA DAYANAMAZDI
SAATLERCE UMUTLA ONA BAKARDI
ONA GÜLLÜ PABUÇLAR ISMARLARDI
O ÇELİK ÇOMAĞI KAYDIRAĞI
TELDEN VE TAHTADAN ARABALARI
UMUTLARINI KATAR ÖYLE OYNARDI
O ÇOCUK BENİM İŞTE...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
O çocuk benim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O çocuk benim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O ÇOCUK BENİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Meyil gözlü
Meyil gözlü, @meyilgozlu
6.12.2011 08:40:38
EVET BU ZAMANKİ OYUNCAK BOLLUĞU O ZAMAN NERDEEEE.GÜZELDİ ŞİİRİNİZ KUTLARIM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL