Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
yarsever
yarsever

SİLDİM TARİHİ

Yorum

SİLDİM TARİHİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

752

Okunma

SİLDİM TARİHİ



Kaderi ben yazdım kara kalemle
Doldurdum defteri bitmez elemle
Denk edip payımı bütün sevenle
Yaşarım yaşamı tarih silerek

Savaştım zulümle topsuz tüfeksiz
Kaldığım binalar ahşap temelsiz
Yaşadım doğruyu fikrim tekelsiz
Yaşarım yaşamı tarih silerek

Bazen alev topu bazen de söndüm
Karıştım sırlara kendimi gömdüm
Başımda ağlayıp gözyaşı döktüm
Yaşarım yaşamı tarih silerek

Giymedim siyahı siyahım kindi
Sormadım kimseye ölenim kimdi
Akıttım içime yaşlarım kirdi
Yaşarım yaşamı tarih silerek

Yarseverim kefen ar gelir bana
Sardıkça toprağım can gelir cana
Doluşur feryadım karışır kana
Yaşarım yaşamı tarih silerek

02/12/2011
Muhtar Gazi TOPAL
MALATYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sildim tarihi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sildim tarihi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİLDİM TARİHİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL