Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
umut32
umut32

VARMI GÜLDEN BAŞKA GÜZELİ

Yorum

VARMI GÜLDEN BAŞKA GÜZELİ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

902

Okunma

VARMI GÜLDEN BAŞKA GÜZELİ

Bak bir rüzgâr daha esti
Peşinden bir kar tanesi
Ağaçtan düşen 58. yaprak
Kalan ise gözü yaşlı
Bekleyen gönül parçası
Sen gidince gelen hüzünle beraber
Hala kanıyor şu deli gönlüm
Bi lafa kanmıyor asi kalbim
Kalp dört odalı der fenci
Âşık olmayan nerden bilsin bu sevinci
Kim ne derse desin
Var mı gülden başka güzeli


UMUT KÖSE...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Varmı gülden başka güzeli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Varmı gülden başka güzeli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VARMI GÜLDEN BAŞKA GÜZELİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
16.1.2012 23:38:55
5 puan verdi
glden başka güzel varmı...gerçekten ....tebrikler gül diyarıdan selam lar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL