Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ipek_rüzgari
ipek_rüzgari

TABUTUM KUCAĞIN OLSUN

Yorum

TABUTUM KUCAĞIN OLSUN

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

805

Okunma

TABUTUM KUCAĞIN OLSUN

Yalnız sen varsın dünyamda
Yüzüne vuruyor sevgimin seli
Anladım..
Kalbin bu heyecana hazır değil
İstersen durma beni çek
Çek beni dünyana...
Hatıralarım,
Engin denizde fırtınalar gibi
Dalga dalga yayılıyor ummana
Yıkılıyor üzerime kalbimin
İçindeki duvarlarım...
Geceler,
Ah gönül yangını geceler
Hepsinin ucunda sen varsın
Yüzüme bakarcasına dikkatli
Yüzümü görmeden yalnız...
Cesaret sunarsın anılarıma
Gecelerimi,
Simsiyah gözlerin aydınlatıyor.
Gündüzse
Yalnızlıklarım gün ile boğuşuyor
Sokaklarda olacak ölümüm biliyorum
Tabutum kucağın olsun istiyorum.

30.11.2011
İPEK ASYA


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tabutum kucağın olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tabutum kucağın olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TABUTUM KUCAĞIN OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmail Civelek
İsmail Civelek, @ismail-civelek
30.11.2011 14:59:18
5 puan verdi
tebrikler ipek hanim saygimla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL