arka fon rengi beyaz metin rengi siyah tıpkı insanların iki yüzü gibi
Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kötüleştimi birisi,hastamısın yüzün BEMBEYAZ OLDU bir doktora git deriz
Neyse
Diğer taraftan SİYAH BEYAZ :
1-BEŞİKTAŞ'IN FORMA RENGİDİR
2-Yeşil çam'ın simgesidir
3-Nostalji akla gelir
4-Siyah beyaz TV
5-Siyah beyaz fotoğraf
6-Zebra yaban eşeklerinin çizgileri
Yaaaa..akşam akşam nerden buldun bunu yaaaa
Bir doçentlik tezi hazırlatacaksın bana
O değilde:
************************** Ne yeşili ne siyahı Gözümde hep gözleri var Seviyorum diye beni aldattınız Yalan,yalan yıllar
Oysa ben hep onu sevdim Bazen güler,bazen ağlar Peteğime bal istedim Vermediniz yalan,yalan yıllar
Zaman olur kuş gibi Birgün hazan,birgün bahar Aşkı sizde öğrenmiştim Vermediniz yalan yıllar *************************************Zeki'de ne sölüyo ama Söz: T.Ragıp Oğuzbaş Müzik: Avni Anıl ..............İyi dinlemeler...İyi geceler......Sağlıcakla
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.