Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Selim Temiz
Selim Temiz

İSLAM TARİHİ

Yorum

İSLAM TARİHİ

( 4 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1687

Okunma

İSLAM TARİHİ

İSLAM TARİHİ

Bu işin temeli var, yedi kat öteye sor
Tektir bunun cevabı, hadi biraz kafa yor
Yetmiş üç ümmet varsa; doğrusu bir tanedir
Dikkat et, doğru tektir; yanlışsan işin çok zor.

Soydan soya verildi, Ehl-i Beyt’e erildi
Bunu duyan kâfirler, kin nefretle gerildi
Soyu ile bütündür, inkâr eden sütündür
İnkâr eden her kâfir, lanet ile yerildi.

İmamet bir bütündür, başında Ehl-i Beyt var
Bunu inkâr edene, namaz niyaz etmez kâr
Her Yezid bir şeytandır; Müslüman şeytan taşlar
Biat etmez kâfirin, imansız kafası dar.

Bir toplantı yapalım, barış adına olsun
Konu "İslam Tarihi", tüm yalanlar son bulsun
Aşikâr ve şeffaf ol; tek hedef var doğru yol
Gerçek Müslüman kimdir? Söyle, yürekten olsun.



Tarih: 27 Kasım 2011 Pazar
Yer :Mersin

Konu: Muharrem Ayı II. Günü : Müslüman Maskesi Altında, İslam Tarihi Boyunca Kardeş Kanı Akıtmak ve Katliam Yapmak Suretiyle Erk Olmuş Düşünceler, Sadece Gayrimüslimler’e Hizmet Etmektedir..!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

İslam tarihi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İslam tarihi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSLAM TARİHİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kemalkarsli
Kemalkarsli, @kemalkarsli
28.11.2011 19:07:08
5 puan verdi
Sesimize ses olmuşsunuz hocam..
Yürekten kutluyorum emeğinizi..Selam ve saygımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL