Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
isa özyurt
isa özyurt

Boka Düştüm.

Yorum

Boka Düştüm.

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

2,0

Puan

4015

Okunma

Boka Düştüm.

Boka Düştüm.

İnsan gavur olsa bile bir sefer arar,
Düştüğüm halleri bir kere sorar,
Hakkımda verdin sen kötü bir karar,
Ben bir boka düştüm ,çıkamıyorum.

Ayağımı çektim yıkadım, lakin,
Kokucu çıkmıyor, çok keskin bokun,
Ne hallere düştüm, sormayın sakın,
Ben bir boka düştüm, çıkamıyorum.

Dört ay geçti ulan, bu nasıl vicdan,
İnsan bir alo der, çoğundan azdan,
Adam hiç cayarmı, verdiği sözden,
Ben bir boka düştüm ,çıkamıyorum.

Ahmet Çoban Sınavdayız hocam
21 saat önce · Beğen

Sınava razıyım, puşt olmuş kullar,
Güzele çıkmıyor, eğrilmiş yollar,
Dayanılmaz olmuş, çok ağır diller,
Ben bir boka düştüm ,çıkamıyorum

28-11-2011-İstanbul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

2.0

100% (1)

Boka düştüm. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boka düştüm. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Boka Düştüm. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL