Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ahretahû
Ahretahû

Seviyorsan Söyle Hemen..!

Yorum

Seviyorsan Söyle Hemen..!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

949

Okunma

Seviyorsan Söyle Hemen..!


Seviyorsan..; Söyle, Hemen..!
Bekliyorsan ; Söyle, Neden.!?

Seviyorsan... ; Söyle, Hemeeen..!
Pişman Olup ; Ge-cik-me-deeen..!


{Ahretahû} 28.02.2001 {10.37}
23.11.2011 {09.44} {Karşıyaka}
{AH}met{RE}fik{TA}vşanlı{HÛ}

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Seviyorsan söyle hemen..! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seviyorsan söyle hemen..! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seviyorsan Söyle Hemen..! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL