Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
telkök
telkök

Şiir Şair tarafından silinmiştir

Yorum

Şiir Şair tarafından silinmiştir

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1463

Okunma

Şiir Şair tarafından silinmiştir

Şiir Şair tarafından silinmiştir

Bu şiirin hikayesi hepimizin içinde saklı

Şiir Şair tarafından silinmiştir





























Şiir şair tarafından silinmiştir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Şiir şair tarafından silinmiştir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir şair tarafından silinmiştir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şiir Şair tarafından silinmiştir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
SESSİZ DÜŞÜNCE
SESSİZ DÜŞÜNCE, @sessizdusunce
20.11.2011 12:45:50
5 puan verdi
...

daha üzerine ne söylenebilirki
söylenecek tüm sözleri dökmüşsünüz dizelere
kaleminiz daimi olsun

saygılar
'''sairali''
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
20.11.2011 11:37:05
güzel dizeler okudum emeğine yüreğine sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL