Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mu
musa aydın

>>>>Canımsın>>>>

Yorum

>>>>Canımsın>>>>

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1118

Okunma

>>>>Canımsın>>>>


CANIMSINN


Aşkımı yok ettin gözlerinde
Sahipsiz kaldı bakışlarında
Gündüzleri geceler aldı
Güneşin doğuşu gecem oluyor
Neden gittin anlayamıyorum
Kederleri kenara koydum
Pişmanım seni özlemeye
Gecenin siyahını bırak
Kaderimsin diye gel
Takvim yapraklarını tutamıyorum
Aşkı yok etme ellerinle tut
Canımsın diye gel

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
>>>>canımsın>>>> Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz >>>>canımsın>>>> şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
>>>>Canımsın>>>> şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
srhtcn
srhtcn, @srhtcn
24.9.2007 17:13:07
Uyak ya da redifler kullanmak değildir şiir yazmak.
Azıcık kelime al eline karıştır, çok şey anlat, ama öyle anlatki karşındaki de arabesk olmadan sol gözünden düşen damlaya mani olamasın. Bu damla mutlu ya da hüzünlü olabilr.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL