Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
cahitbozkurt
cahitbozkurt

Oyun

Yorum

Oyun

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1285

Okunma

Oyun

-yer cücelerine



çok eski bir oyun
tüm söylenmiş sözler
bir sonbahar yaprağı sırtında
boşlukta dolanan

bilinmezlik tünelidir
kendi kendime kazdığım
yönümü bulmak için
aldığım nefes, verdiğin söz
suya yazılan aşk... yalan

bir bardak şaraba sunarım ben’i
yudum yudum geçmişe içerim...

sözün kısası

eski oyun
yaşlı tanrı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Oyun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oyun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oyun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yaşanmamış Aşkların Şairi
Yaşanmamış Aşkların Şairi, @ya-anmam-ca-klar-nc-airi
18.11.2011 13:21:44
5 puan verdi
Şaraba, aşk düşmüş,, iyi de olmuş,, aşk tadında şirdi,,

kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL