Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
zulabula
zulabula

Korkuyu korkutmak

Yorum

Korkuyu korkutmak

3

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1472

Okunma

Korkuyu korkutmak

Hişş.. susunn.. saklanın..
KOORKUYU KORKUTUYORUUM
AyAnnecim.. Hiiii...

bunca uzun upuzun alem içinde
bir anlık hayat vermiş Yaratann
anlamadan bitecek deyu korkarım..

şunca güzel güpgüzel nimet içinde
ben gülü kovalarım ölüm beni
koklamadan tutacak deyu korkarım..

hele bir korku var ki garip içimde
yarım yamalak gidip şu acı dünyadan
"Aaa!, yahu haksızlık olmuş kulumaa.."
gerisingeru atacak deyu korkarım

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Korkuyu korkutmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Korkuyu korkutmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Korkuyu korkutmak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nevin subaşı
Nevin subaşı, @nevinsubasi
7.2.2013 12:06:50
heewet çoh süper :))
Oktay Coşar
Oktay Coşar, @oktay-cosar
14.11.2011 20:26:33
Ohhh, mis gibi ironi kokusu geldi burnuma. ))
Kalimera.
Kalimera., @kalimera-
13.11.2011 17:36:31
Ne ulvî korkular bunlar.

...

Bir dem olsun insanı üzme geri dur
durmadınsa postunu az öteye ser de dur
alnın aklanmadan yaşar isen, insanlıktan çıkıp
benden öte Hakk' a yakın dur
şeytan olup melek görünürsün deyu korkarım.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL