Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
hayalperest mitralyöz
hayalperest mitralyöz

geçeceğim...

Yorum

geçeceğim...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

954

Okunma

geçeceğim...

geçeceğim...

özgürlüğüm kanatları arasında ölümün
gerçeğim hapsolmuş müebbete içimde
sokaklar pürdikkat şahit olur geceleyin
geçeceğim düşlerinden,çiğ olup gözlerinde...

kaldır başını yağmur bakışlım,suç senin değil
aşkın yağarken başımdan bu garip ölesi değil
sen göklerde bense yerde bu hasret bitesi değil
geçeceğim rüzgar olup okşayarak yanağından,bil..

hazanın saat on yönünden beklenen fırtınası
sonsuz sürecekmiş gibi sürüp gider vaveylası
ey hüzün çöllerinin vaadi vahaların leylası
geçeceğim kalmadan dağı,ovası ve deryası...

hazan öldürmez, saklanıp barındığın hasret öldürür
aşk dünyada güldürmez,sürünmeni ister süründürür
hayalperestin bu hali pişmiş tavuğu bile güldürür
geçeceğim gamzelerinden ki aşkımın akisi görülür...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geçeceğim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geçeceğim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
geçeceğim... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL