Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
nevzat türkel
nevzat türkel

Sevgiliye UfAKTAN İsyan....

Yorum

Sevgiliye UfAKTAN İsyan....

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

3,7

Puan

1081

Okunma

Sevgiliye UfAKTAN İsyan....

Sevgiliye UfAKTAN İsyan....

Ben qözümden akan yaşla barajlar kurdum sevdigim
Şimdi aşka kanmamış gönüller suluyorum
Emin ol sende bulamadıgımı yoksun gönülde buluyorum
Geceleri çıglık çıklıgayım ama gündüzleri sensizlige susuyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

1.0

33% (1)

Sevgiliye ufaktan isyan.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgiliye ufaktan isyan.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgiliye UfAKTAN İsyan.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kaptan Ömer
Kaptan Ömer, @kaptanomer
9.11.2011 19:15:30
5 puan verdi
Dörtlüğünüz çok güzel olmuş kısa ve öz :D
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL