’aldım verdim ben seni yendim’i biz ilkokula giderken oynuyorduk...
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
ilahi...yorumlar çok hoş.Aldım verdim..E artık ne tarafa çekersen.doğru bildiğimiz yoldan ayrılmayalım,yanlış yola girmeyeli..sağdan sağdan..aman dikkat:)
Dediğin gibi o küçükkendi. Büyüdüğümüzde verdim, verdim yine verdim hep verdim ama bir türlü aldım diye birşey olmadığını anlıyorsun malesef. Anlayacağız Kaldırmışlar bizi küçükken verdim diye habire almışlar ha almışlar.
Allah hesabı kapatma kolaylığı versin ,bu ülkede çok insan kredi kartı borcunu ödeyemediği için intihar etti cinnet geçirdi..Allah kapatamayacağımız borç vermesin
Allah hesabı kapatma kolaylığı versin ,bu ülkede çok insan kredi kartı borcunu ödeyemediği için intihar etti cinnet geçirdi..Allah kapatamayacağımız borç vermesin
aslanlarla zebraların savaşını aslanlar kazandılar. yenilenler yendiler, çünkü zebralar aslanlar için yenebilir hayvanlardı. zaten saldırmadan önce en yaşlı aslan digerlerine söyle söylemisti: "zebralar yenilebilir
kim yendi sonuçta yada kim aldı alabildimi aldı ise nereye götürdü götürdü ise ne yaptı neye fayda sağladı yada sağladımı yada yenenler yenilmedimi yada yenilenler yenmedimi yada yada yada yada ... güzel bir anektod olmuş düşündürüyor saygılar.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.