Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
ahad karacan
ahad karacan

Sevebilme ihtimali...

Yorum

Sevebilme ihtimali...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1087

Okunma

Sevebilme ihtimali...



ne
çadırda yattım ben
ne de damda
bu yüzden
farklıyız belki de.
ben hep yün döşeklerde uyudum
ülkem kurtulmuştu
halkım özgürdü güya.
olmasa da!
ve

anlamam senin dilinden
ben
özgür olmayan halkım için
yün döşeğimi koyup bir kenara
ağaçlara dayadım sırtımı
farklıyız.
seni on beş yaşında berdele verdi baban
ben on beş yaşında
sevdiğim kız için
içip
dikildim.
farklıyız.
sonuç
ortada.
senin halkında tutsak
benim halkım da.

özgür olan
tek şey
sevebilme ihtimali.



ahad...









Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevebilme ihtimali... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevebilme ihtimali... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevebilme ihtimali... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL