Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Selim Temiz
Selim Temiz

TARİHE NOT DÜŞELİM

Yorum

TARİHE NOT DÜŞELİM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1075

Okunma

TARİHE NOT DÜŞELİM

TARİHE NOT DÜŞELİM

Nasıl birisin kardeş, bağırsam duyar mısın?
Her konuda duyarlı, çok ince ayar mısın?
Gözlerin çok sağlam mı, hitap eder mi cana
Sen kimsin söyle bana, haber ol dört bir yana.

Diyelim ki adamsın, kalbinde ne taşırsın
Ya mert yürek taşırsın, ya da yara kaşırsın
Yaptığın her şey sensin; ya melek ya şeytansın
Riyakâr ise kalbin, sen resmen bir şeytansın.

Tarihe not düşelim, mutlak kader hakem olsun
Gerçek aşk iman kimde, şehitler şahit olsun
Doğru yoldan sapanlar, merhem çalmaz çilene
Mekke-Medine yoldur, gitmesini bilene.

Yalana lanet olsun; yalancıya da lanet
Üç maymun üç lanettir; inan, bitmez bu lanet
Allah aşkına söyle; sözlerim yaksın, yıksın
Söyle pis deccal kimdir; çıksın ortaya çıksın.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tarihe not düşelim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tarihe not düşelim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TARİHE NOT DÜŞELİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
havva keskin
havva keskin, @havvakeskin
31.10.2011 17:57:52
güzel bir şiirdi yazan yüreği kutlarımsizi...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL