Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
savrulmalar
savrulmalar

Bilim de hikaye

Yorum

Bilim de hikaye

( 5 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1675

Okunma

Bilim de hikaye

Bilim de hikaye






Fizik yasasıdır
"Var olan hiç bir şey
Kaybolmaz evrende"

Yasaya uyup
Ölüm yok bile diyebiliriz amma
Senin gibi istisnaları da oluyor demekki
Dün vardın
Gerçektin
Benimdin
Şimdi
Hiç olmamışsın gibi
Sihirbaz şapkasında evrenin
Kaşla göz arasında kayboldun

Ben çöktüm bişey değil
Yasa çöktü
Fizik çöktü sayende





savrulmalar ekim 2011

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Bilim de hikaye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilim de hikaye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilim de hikaye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
7TEPE
7TEPE, @7tepe
30.10.2011 22:50:31
deli yazıyosun... deli...
Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
30.10.2011 16:56:17
5 puan verdi


Gerçekten Nebiham doğruyu söylüyor ama :)))

Gülmekten şiire geçemedim bir türlü :)) Fiziğin çöktüğüne güzel bir ispatlama örneği .

Tebrik ederim .

Kalimera.
Kalimera., @kalimera-
30.10.2011 14:14:12
5 puan verdi
Çatlak şair

resim ne alaka? :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL