Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Beni Vurdu

Yorum

Beni Vurdu

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

743

Okunma

Beni Vurdu

Beni Vurdu

beni aşkıyla vurdu
silahıyla değil
beni kahbeliği vurdu
gözleriyle değil

beni ihaneti vurdu
sözleriyle değil
beni vefasızlığı vurdu
elleriyle değil

beni dönekliği vurdu
dilleriyle değil
beni sevdiceğim vurdu
bir yabancı değil

beni vuran yaralayan
yaralı bir kurt yapan
sevdiğimdi git gel zaman
el degildi şeytan biriydi

yazan - ismail civelek
berlin - wedding
pamukkale

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Beni vurdu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni vurdu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beni Vurdu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hüseyin TOPHAN
Hüseyin TOPHAN, @huseyintophan
29.10.2011 00:18:08
Kalem ve yürek var olsun, selamlarımla.

Alptekin Yazar
Alptekin Yazar, @alptekin-yazar
28.10.2011 21:20:17
5 puan verdi
Tebrikler üstat, vefasıza serzenişler, mısralarda etkiliydi. Kalem ve yürek var olsun, selamlarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL