Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
muharremali
muharremali

BÜYÜK EVLÂT

Yorum

BÜYÜK EVLÂT

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1412

Okunma

BÜYÜK EVLÂT

Söylemezdi
Babam beni sevdiğini
Gönlünden geçtiği gibi
Söyleyemezdi
Beceremezdi

Duyardım
Babamın beni sevdiğini
Eşten dosttan duyardım
Konu komşu bilirdi
Ben bilmezdim

Annem seni seviyor derdi
İyi geçinmemizdi tüm derdi

Kardeşlerim şanslıydı
Onları sarar koklardı, severdi

Ben büyüktüm
Hep, daima, her zaman

Hata yapmaya hakkı olmayan bir insanın ağır dramı
İlk çocuk olmanın makûs kaderiydi bu…


22.32 - 19 Ekim 2011 İstanbul


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Büyük evlât Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Büyük evlât şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BÜYÜK EVLÂT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Edeb-i Şiirsel
Edeb-i Şiirsel, @edeb-isiirsel
20.10.2011 01:54:54
5 puan verdi
HER AİLEDE BU DRAMI YAŞAYAN BİR KAREKTER ÇOÇUK VARDIR.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL