herşey yolunda giderken insan nasıl da bir anda kendini çıkmaz sokakta buluyor da yol bulamıyor
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
çözülmeyen sorunlar ve sıkıntılar arka arkaya gelirsen mevcut açık olan yollarda karanlık oluyor bulunmuyor gidecekt yer çıkmazlar içinde buluyor insan kendisini
şairem yine yolumuzu bulmak için cesaretlendirdiniz
Çocukken,nerede yüksek duvarlarla çevrili bahçe görsem,tırmanırdım. Genelde ayçiçeği,bazen de vişne olurdu!.. Bu alışkanlık (!),ilerleyen yaşlarda artarak devam etti ve balkonlar daha cazip gelmeye başladı.. Derken,askerlik. İtalyan çukuru,tarzan merdiveni vee
Bizim için "çıkmaz sokak" diye bişi yok Sayın Yazarım.. İşimiz bu !..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.