Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kusbasi07
kusbasi07

CENNET SEHIR

Yorum

CENNET SEHIR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1019

Okunma

CENNET SEHIR

Antalyam bayramligini giyerken
Ciplakligini üzerinde soyarken
Subat ayi kis yelini kovalarken
Bahcelerin burcu,burcu kokarken
Cennet demek sana yakisir antalyam..
Bahcelerimiz güllerden dolanir
Taslarimiz denizlerimiz bir birlige inanir
Hep cicekler bagrimizda gönerir
Cennet demek sana yakisir antalyam.
Rüzgar eser dallarimiz atisir
Kuslarimiz birbirleriyle ötüsür
Güzelliklerimiz birbirleriyle itisir,kakisir
Cennet demek sana yakisir antalyam..
Ahmetim memleketime bakar sevinirim
Sevinirken kalbim yanar övünürüm
Bütün dertlerim kimildanir dövünürüm
Cennet demek sana yakisir antalyam...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cennet sehır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cennet sehır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CENNET SEHIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL