Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Bahtsizmisim

Yorum

Bahtsizmisim

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

830

Okunma

Bahtsizmisim

Bahtsizmisim

ben bu derdi senden aldim
hep yari yollarda kaldim
bilmemki bumu muradim
talihsizmisim sanssizmisim

el gülerken ben aglarim
demekki ben bir yarayim
kime tutunayim dayanayim
karaliymisim bahtsizmisim

dünyanin bitmez gam yükü
genc yasta büktü belimi
askta baslica zulümdü
kadersizmisim nasipsizmisim

yalnizlik bana madalyon
takilsin gelsin boynuma
cikmam ask senin yollarina
care degilmissin caresizligime

yazan - ismail civelek
berlin - wedding
pamukkale

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bahtsizmisim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahtsizmisim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bahtsizmisim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bahattintonbul
bahattintonbul, @bahattintonbul
9.10.2011 19:31:44
çok güzeldi kutlarım şairi
Janet
Janet, @janet
9.10.2011 16:43:47
Kutlarim harika BIR siir sayfaya dusen..

Yureginiz ve de kaleminiz ..

Hep var olsun.. Siirlerde gorusmek dilegiyle..

TEBRIK ederim.. Saygilar.. JANET KOHEN..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL