Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Tülay Bilgin
Tülay Bilgin

Vardır

Yorum

Vardır

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

689

Okunma

Vardır

Tutuklayan bir emir vardır
Göklerden inen bir nida vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen zafer vardır
Beni sana kitleyen bir güç vardır


Tutsaklığında bir sebebi vardır
Parmaklıklarda bir karar vardır
Bende vardan öte bir var vardır
Seni bana taşıyan bir güç vardır





Bazı kelimeleri başka şairlerden alıp şiir yazamak divan edebiyatında vardır..bende esinlenerek yazdım affola......

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vardır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vardır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vardır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
RABATLI
RABATLI, @rabatli
1.10.2011 19:53:48
Aramak geçmiş, geleceği...Yüreğe sağlık...Rabatlı
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL