Gerçek keşif yeni topraklar bulmakla değil, yeni bir gözle bakmakla ilgilidir. marcel proust

ihsan...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1300

Okunma

ihsan...

ihsan...

savrulan devranın kavrulan kurbanlarıyız ey can
varolmanın sırrı peşinden kıvrananlarıyız an be an.
bir tarif yapılmış tahayyülden ibarettir diye insan,
etten kemikten cihazlar ise peşinen verilen ihsan...

tesiri olmaz maksat edinmeden bir yolda olmak,
maksat varmak ise dosta, gam değildir yorulmak..
ne azizdir ne izzettir dostun yolunda sabit kalmak,
öyle bir halki bu bile ihsandır,kabilmidir anlamak...

bu varış hakikatin insana misafirliğidir onu kovma
bir dostluk isterken dost, yolundan geri durma
her türlü şükrana layık bir dostu aklınca sınama
ihsan isyan istemez,mükafatı zayi edip asi olma!..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İhsan... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İhsan... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ihsan... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nihat Kaçoğlu.
Nihat Kaçoğlu., @nihatkacoglu-
30.9.2011 21:43:10
-ki, -de bağlaçları ile -mi soru eki daima ayrı yazılır.Burası bir edebiyat sitesi.Daha dikkatli olalım lütfen.



Nihat Kaçoğlu. tarafından 9/30/2011 10:28:30 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL