Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
onderaksu
onderaksu

Yine Akşam Oluyor

Yorum

Yine Akşam Oluyor

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1086

Okunma

Yine Akşam Oluyor



Yine akşam oluyor
Karanlık
Gıdım gıdım tüketiyor
Gün ışığını
Gecenin karası
Bahtıma çöküyor acımasız
Hasretin tokmağı vuruyor
Gönlüme aralıksız
Gün doğsun istiyorum gecenin ortasında
Yokluğun zehir damarlarımda
Amansız
Ah şu alın yazısı
Ne kadar okunaksız
Kim yazar niye yazar
Yeniden yazmak olanaksız
Biliyorum
Işıkla bitecek özlemim
Uykusuz gecelerim
Güneşi bekliyorum
Seni bana getirecek
Işığı bekliyorum
Hasreti bitirecek



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yine akşam oluyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine akşam oluyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yine Akşam Oluyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL