Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
byrmsr
byrmsr

olmaz mı

Yorum

olmaz mı

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1195

Okunma

olmaz mı

olmaz mı

“uzun kışın başlangıcı sonbahar
sıcacık yaz hiç bitmese olmaz mı
gözlerinde ayrılık yaşları var
beni bırakıp gitmesen olmaz mı

su akmayan çeşmede testi dolmaz
özenirsen sevda çiçeği solmaz
iki kişi yaşanır aşk tek olmaz
sen hep şikayet etmesen olmaz mı…” 24.09.2011
bayram eser

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Olmaz mı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olmaz mı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
olmaz mı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
defnemlk
defnemlk, @defnemlk
24.9.2011 15:59:54
Olmaz tabiki hocam.Herbaharın sonu kış olucak,oda arada naz yapacak,sen iki tatlı söz edecen, tekrer gülümseyecek falan
Bunlar hayat süresi doldurmak için vesileler olacak.Yinede ömrünüz bahar sevdiğiniz kibar hayatınız gönlünüzce olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL