Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
murtaza___
murtaza___

yorgun hayatım

Yorum

yorgun hayatım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1102

Okunma

yorgun hayatım

dermanı kalmamış bir ömrün yorgun acıları var bende
gözlerim uzaklığı kalbim mazileri anlatıyor
hazan olmuş baharım,
kaybolmuş yaşantım,
sönmüş bir ateşin külleriyim artık
hep yıkık,viran, harebe ve kayıp

karanlık sokakların asi sersersiyim ben
kaldırımı buz kesmiş bir yolun esaretinde, meçhul
sürgün hayatımı fırtınaya katıp
durmadan gidip firarı arıyorum
kaçtıçka peşimde acılar,
gitsem kayıp
dönsem zûlüm

hapsolunmuş bir hayata mahkum gibi
zincire vurulmuş duygularım
paşlaştıkça ağlıyor gönlüm
ah ediyor sebebsiz yanlışlara
gülecek bir gün hayat bana
o da artık son aldığım nefes olacak
















solmuş bir gül, dökülen yaprak, geiye kalan dikenim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yorgun hayatım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yorgun hayatım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yorgun hayatım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL