(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yerine şu şekilde olsa serbest ölçünüz daha güzel olurdu gibi geliyor bana. Affınıza sığınarak bir iki düzeltme yapacağım şiirinizde. Kabul buyurursanız memnun olurum.
Sen ve Ben
kimse duymadı seninle beni
kimse bilmedi sevgimizi
tek başına duydu bizi ney,
bir masal bir hayal gibi yaşandı herşey
bir rüya gibi bitti gitti
yaşananlar artık maziye aitti.
Sen ve ben bir sel gibiydik
akardık birbirimize
aşk ateşi akardı bedenimize,
en derinlerde saklanırdık kuytularının
ve tadına varırdık en tatlı uykuların,
dallarda sallanan yapraklarda yazılırdı adımız
dillerde dolanırdı sevda şarkımız.
Sen ve ben masallar diyarında idik sanki
sonsuz sevgilerin koynunda yaşardık
sen ve ben sadece biz vardık
Şeklinde olsa daha güzel olurdu bence. Tekrar ediyorum şiirinizi değiştirmek değil maksadım sadece renk katmaktı sayfanıza. Kalın sağlıcakla. Kaleminizi ve yüreğinizi kutlarım. Saygılarımla.
Çaylak tarafından 9/20/2011 12:54:03 PM zamanında düzenlenmiştir.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.