Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Eray.Numan
Eray.Numan

Kelimelerle Dertleşirim

Yorum

Kelimelerle Dertleşirim

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1138

Okunma

Kelimelerle Dertleşirim

Kelimelerle Dertleşirim

Kelimelerle dertleşirim

Gelmek için sebebin yoktu, Gitmek için de olmasın.
Aydınlığa bakan gözlerim Karanlıkta solmasın.
Varlığının anlamı yok artık yokluğunun da olmasın.
Sensiz geçen gecelerim her saniye çoğalmasın

Seni Seviyorumla başlayan kelimelerin bir daha yazılmasın
İki üç satır sensizlik kalbime yara olmasın.
Derdime derman olacak gözlerin artık bana bakmasın
Sen ellere ’yar’ ol. Benim ’yaram olmasın..

Geldiğin gibi git artık kelimelerim anlamsız kalmasın.
Sensizlikte ağlamaktan gözlerim kanamasın
Aslında seni yazacak kadar masum değilim
Bunu kimse anlamasın, Beni kimse yormasın..

Eray NUMAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kelimelerle dertleşirim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kelimelerle dertleşirim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kelimelerle Dertleşirim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
17.9.2011 22:48:05
dost hiç bir şey okunmuyor düzeltirsen iyi olur
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL