Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
atilla durukan
atilla durukan

RÜZGAR

Yorum

RÜZGAR

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1196

Okunma

RÜZGAR

al götür hasretimi, savur kokumu,
anlasın bendeki onsuz boşlugu.
sevdamı çizgi yap avuçlarına,
ne olur yardım edin bana rüzgarlar.

yaprak ol dökül,ipek saçlarına,
gözlerim ol ışık tut,karanlık yollarına.
sözcük ol, dökül kiraz dudaklarından,
ne olur yardım edin bana rüzgarlar.

yagmur ol, dök yaşlarımı yanaklarına,
kelime ol, çınlat kulaklarını.
ateş ol, cayır,cayır yak yüregini sevdamla,
resim ol,çiz gözlerine hayalimi sonsuza kadar.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Rüzgar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rüzgar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RÜZGAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NURTEN CAN
NURTEN CAN, @nurten-can
8.9.2011 17:10:54
5 puan verdi
Rüzgarlar götürsün sevginizi sevdiğinize ne güzel bir yardım dileği rüzgardan, tebrik ederim dizelerinizi selamlar.
savran
savran, @savran
8.9.2011 16:10:48
Atilla baba, eline saglık

vallahi normalde rüzgar müzgar yardım etmez ama,
belki sana yardım edermi eder, bellimi olur.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL