Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Halit Açar
Halit Açar

Sana Dair Düşünceler

Yorum

Sana Dair Düşünceler

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

737

Okunma

Sana Dair Düşünceler

Alıp götürdü beni benden,
Sana dair düşünceler…
Kudurdu öfkeyle dolan yüreğim,
Soluksuz kaldım.
Üstüme üstüme gelen duvarların arasından süzülüp,
Dışarıya attım tükenmiş bedenimi.
Dolaştım şehrin sokaklarında…
Mahzun ve gayesiz…
Ayaklarım bedenimi taşımaz olana kadar.
Nedense döndüm yine…
Şairleri kıskandıracak yazılarını okudum yeni baştan.
Gözlerimin önünde beliren silüetin, git gide bir hal aldı.
Seni düşündüm, başka da hiçbir şeyi.
Kapısına kilit vurmuş olduğum gönlümün,
Dağ yüceliğindeki sevgisini sana sunmuşum.
İliklerimde hissettim bir daha.
Özlemin özlem üstüne…

Halit AÇAR
2 Haziran 2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sana dair düşünceler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana dair düşünceler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sana Dair Düşünceler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nurettin AKSOYLU
Nurettin AKSOYLU, @nurettinaksoylu
8.9.2011 10:02:42
Aşk adına yazılmış

Anlam ve anlatımı harika olan yüreğin örselerinden
beyaz yapraklar üzerine düşe dizelerinizi kutlarım
saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL