Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Enver ÖZEL Şair Yazar
Enver ÖZEL Şair Yazar

BENİ ARIYORUM

Yorum

BENİ ARIYORUM

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

989

Okunma

BENİ ARIYORUM

BENİ ARIYORUM



Gömüldüm yalnızlığa.
Gördüğüm ışıklardan kaçıyorum.
Kurdum bir dünya kendime,
Karanlıklarda yaşıyorum..

Sorunlara mahkum oldum,
Yitirdim duygularımı.
Kaderimle kavgam var,
Bir başıma yaşıyorum..

Unuttum benliğimi,
Attım tüm geçmişimi.
Bu nasıl bir dünya,
Bu nasıl bir kader.
Ben beni arıyor,
Bulamıyor,bulamıyorum.!

Düşündükçe,
Düşündükçe kendimi,
Çıldırıyorum..

Enver ÖZEL
05.09.2011
Saat : 01.27

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Beni arıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni arıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİ ARIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
5.9.2011 18:35:10
Gömüldüm yalnızlığa.
Gördüğüm ışıklardan kaçıyorum.
Kurdum bir dünya kendime,
Karanlıklarda yaşıyorum..

Sorunlara mahkum oldum,
Yitirdim duygularımı.
Kaderimle kavgam var,
Bir başıma yaşıyorum..

bazan insan yanızlıklara mahkum olur yada sedasız kalır tek başına tebrikler sizdeki hal hangsidir tebrikler yazana dost
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL