Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Şiirler oku başucumda

Yorum

Şiirler oku başucumda

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1145

Okunma

Şiirler oku başucumda

Şiirler oku başucumda

Melekler uçuşuyor yanımda
Yolculuğa çıkıyorum sonunda
Son yolculuk musalla taşında
Gel şiirler oku başucumda

Keşke benim mezar taşım olaydın
Adımı da ayrı ayrı yazaydın
Yağmur olup toprağıma aksaydın
Gel şiirler oku baş ucumda

Şimdi beraberiz el ele ruhlarımız
Dallarda ötüşüyor kuşlarımız
Bedenlerimiz ayrı biz ayrılamayız
Gel şiirler oku baş ucumda....

Sami Arlan..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şiirler oku başucumda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiirler oku başucumda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şiirler oku başucumda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ALPAY  POET
ALPAY POET, @alpaypoet
3.9.2011 17:37:37
Keşke benim mezar taşım olaydın
Adımı da ayrı ayrı yazaydın
Yağmur olup toprağıma aksaydın
Gel şiirler oku baş ucumda


tebrikler.
ghost rose
ghost rose, @ghostrose
3.9.2011 12:42:30
son yolculuğa çıkmamanız dileğiyle kutladım duygu dolu dizeleri..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL