Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yalnıztepe
yalnıztepe

E V R E N D E

Yorum

E V R E N D E

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1042

Okunma

E V R E N D E

Sanaydı bütün çağrılarım
oysa sesim boşlukta cevapsız kaldı

sensiz olmuyor diyecektim
nafile,çağrılarım boşlukta kaldı
oysa sen gitmişsin
şehir ıssız,insanlar keyifsizdi

sen gitmişsin,yalnızlık sinmiş şehre
seni aradım,otogarlarda,istasyonlarda
bütün seferler gitmiş
ne yolcular,ne peronda otobüsler
şehir ıssız,insanlar keyifsizdi
çünkü sen şehri terk etmiştin

Çağrılarım boşlukta kalmasaydı
sana seslenecektim
gitme kal diyecektim
oysa sesim evrende boşlukta kaldı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
E v r e n d e Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz E v r e n d e şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
E V R E N D E şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
rahmiusta
rahmiusta, @rahmiusta
1.9.2011 11:28:16
Emeyine saglık üeldi tebrik ediyorum
Hayırlı bayramlar dileyimle
Rojda Kotan
Rojda Kotan, @rojdakotan
31.8.2011 23:52:35
Son iki kıtada hissettirilen duyguyu sevdim. Tebrik ederim. :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL