Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
serdar kurt
serdar kurt

~~ANLAŞILDI~~

Yorum

~~ANLAŞILDI~~

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1491

Okunma

~~ANLAŞILDI~~

~~ANLAŞILDI~~




Sabahın beşiydi
Ve ben güzel bir düşe uyanmıştım
Henüz uykuya kanmadan
Saat kavuşmanın eşiğiydi
Yalnızlığıma sokuldu
Usulca akrep ile yel kovan

Hayalin, dilimin dileğiydi
Gerçeğin, ömür dediğinin ta kendisi
Anlaşıldı uykun kaçtı yada umudun
Öyleki bir bilinmezlik, seni bana getirmişti.

Serdar KURT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

~~anlaşıldı~~ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ~~anlaşıldı~~ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
~~ANLAŞILDI~~ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kemalkarsli
Kemalkarsli, @kemalkarsli
22.8.2011 01:38:37
5 puan verdi
Sonun başlangıcı gibiydi sayfaya düşen.

Kutladım..saygımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL