Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
nuhkenis
nuhkenis

tövbeli

Yorum

tövbeli

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

681

Okunma

tövbeli

bir başka esiyor saçlarıma
özlemin yeli
yüreğim senden başkasını sevmeye
tövbeli


yıldız yıldız koparıyor seni benden
gecenin eli
cümlelerim senden başkasını anlatmaya
tövbeli


zincirlere vurulmuş gibiyim
sen benden gideli
beni azat etmeye yalnız gözlerin gelsin
ötesine kalbim tövbeli


bir başka esiyor saçlarıma
özlemin yeli
yüreğim senden başkasını sevmeye
tövbeli


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tövbeli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tövbeli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tövbeli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL