Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
samasya
samasya

Ama açım

Yorum

Ama açım

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

654

Okunma

Ama açım

yollar vardı uzun meşakkatli
aştım
gece gündüz dağ deniz demedim
aştım
bir gönül vardı tüm bunlara sebep
...ulaştım
şimdi şarkılarda namelerde dilimde
açım...........

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ama açım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ama açım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ama açım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
11.8.2011 23:56:53
Ama açım

yollar vardı uzun meşakkatli
aştım
gece gündüz dağ deniz demedim
aştım
bir gönül vardı tüm bunlara sebep
...ulaştım
şimdi şarkılarda namelerde dilimde
açım...........
şimşek acar (samasya)

İstediğini elde etmiş lakin sevgiye doyamamış böyle yorum yaptırdı dizeleriniz şairini kutluyorum.Yunus diyarından selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL