Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Hüseyin PARLAKDEMİR
Hüseyin PARLAKDEMİR

HALİMİZE ŞÜKREDELİM CANLARIM

Yorum

HALİMİZE ŞÜKREDELİM CANLARIM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

867

Okunma

HALİMİZE ŞÜKREDELİM CANLARIM

HALİMİZE ŞÜKREDELİM CANLARIM
08.08.2011


Bak bize dünyanın nimetin vermiş
Halimize şükredelim canlarım
Allah şükredeni daim severmiş
Halimize şükredelim canlarım

Verdiği nimeti sağlık sıhati
Burda şükretmezsek halimiz kötü
Sonra yakacaktır cehennem kati
Halimize şükredelim canlarım

Şükredelim daim nimetlerine
Ölüpte varmadan mahşer yerine
Biz yanmadan cehennemin narına
Halimize şükredelim canlarım

Geceyi gündüzü ayrı bezemiş
Çeşit çeşit bize nimetler vermiş
Nankör göz kapatmış onu görmemiş
Halimize şükredelim canlarım

Hüseyin der şükrederek varalım
Hak yoluna can başımız verelim
Yeter artık biz sırlara erelim
Halimize şükredelim canlarım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Halimize şükredelim canlarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Halimize şükredelim canlarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HALİMİZE ŞÜKREDELİM CANLARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cemil
cemil, @cemil
11.8.2011 17:56:02
Bira da şükürcü olmasak sanırım dünya zindan olacak üzerimize. Dünyada saadetin ve iç dinginliğinin anahtarıdır şükür.
Güzel bir şiir. Kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL