Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
zakir
zakir

Yüz Görümlüğü

Yorum

Yüz Görümlüğü

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1086

Okunma

Yüz Görümlüğü

Yüz Görümlüğü

Ateşin harında lime limedir.
Bir katre bir buğu bir içli sızı.
Üç harf ona simge bir kelimedir.
Şeffaf sarayların narince kızı.

Güneş yüzünü yur ışıltısında
Aydınlık türkünün eşsiz naz sesi
Esrarı okunur fısıltısında
Yüzleri güldürür billûr busesi

Hıfzolur demliğin sinesinde hep.
Renkle ahenk onda bir soluk alır.
Odur dudaklarda hasrete sebep.
Karanfil katresi özünde kalır.

Bin efsane solur gizem içinde.
Tutkusu sineden dudağa iner.
Nice hâller vardır bir dem içinde.
Yüzüyle gözlerin ağrısı diner.

Bazen bir gamzedir izi sinede.
Eskimez pörsümez hiç ışıltısı.
Bir yüz görümlüğü verin yine de.
Gitmesin dudaktan hiç fısıltısı.
Ankara,08.08.2011 İ.K

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yüz görümlüğü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüz görümlüğü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüz Görümlüğü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Angie
Angie, @semaenci
9.8.2011 11:00:29
5 puan verdi


Bitmesin şiirlerinizde demin buğusu.



© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL