Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ASYA HUN
ASYA HUN

BENCİL

Yorum

BENCİL

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1199

Okunma

BENCİL

"Güzelliğin beş para etmez"
Dünyayı senin malın mı sandın
Bırak geçici güzelliklerle oynaşmayı
Bir gün elbelt kırışacak yüzün
Yıllar önce güzelliğinle büyülediğin
Yıllar sonra bencilliğinle korkutuyorsun sen
Aynalara şimdi bakmaktan korkuyorsun sen
Ne oldu şimdi güzelliğine
Bak şimdi beş para bile etmiyor
Sen değil misin güzelliğinle büyülediğin
Şimdi çirkinliğinle korkutuyorsun sen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bencil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bencil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENCİL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL