Hayat beni her gün biraz daha sınır dışı ediyor Geminin rotası bozuk meçhule gidiyor Sevemedim bu dünyayı Sevmiyorum sevmiyor Şu garip gönlüm Ne acılar çekti Daha ne çekecek bilmiyor Her gün biraz daha Gönül lambam sönüyor Bu yamyam dünya Bizleri yutarak nereye gidiyor
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
HAYAT BENİ HER GÜN BİRAZ DAHA SINIR DIŞI EDİYOR GEMİNİN ROTASI BOZUK MEÇHULE GİDİYOR SEVEMEDİM BU DÜNYAYI SEVMİYORUM SEVMİYOR ŞU GARİP GÖNLÜM NE ACILAR ÇEKTİ DAHA NE ÇEKECEK BİLMİYOR HER GÜN BİRAZ DAHA GÖNÜL LAMBAM SÖNÜYOR BU YAMYAM DÜNYA BİZLERİ YUTARAK NEREYE GİDİYOR vallahi nre ğittiğini bilen yok yürğine sağlık kutlarım
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.