soğuk soğuk esen rüzgârın nefesi rüzgâr üşütüyor ıslanırken duyduğum yağmurun sesi yağmur ıslatıyor ürpertiyor beni yılların çilesi yıllar tüketiyor alıp alıp maziye götürüyor beni hatıralar yaşatıyor haykırıyor dünya âlem yüzümde binlerce sitem bir sevgi yüzünden hayatı biten ah, ah, şu insanlar *
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
offfffffffff offffffffffff offffffffffffff yanmış yanmış kor olmuş nerdeyse etrafı tutuşturacaksınız.İnsanın nerdeyse bu ne sevgi ah bu ne ızdırap diyesi geliyor mısralar alev alev yanmış kaleminizde .
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.