Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
uzman lider
uzman lider

elimde olsa

Yorum

elimde olsa

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1155

Okunma

elimde olsa

elimde olsa

elimde olsa
meyil edermiydim başkasına
iğneden ipliğe senindim
nasıl olur diye sorma
elimde olsa
şansa bırakmazdım kaderimi
elimde olsa
niyet ederdim senin olmaya
davet beklemezdim hiç
umut ekerdim yolarına
lal olurdum bakarken gözlerine

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Elimde olsa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elimde olsa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
elimde olsa şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
frezya...
frezya..., @frezya---
25.7.2011 22:50:36
keşke
yüreğimiz elimizde olsaydı
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL