Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
aslan özçellik
aslan özçellik

ne gecem

Yorum

ne gecem

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

874

Okunma

ne gecem

Ne gecem bellı ne gunduzum
sensız ağlarım.
Senı sevmek gunahsa eger.
Ahirette azab çekmeye değer gulum.
Duamı duymadınki yaradan aldı senı benden.
Tek gerçeğım sensın butun sevgıler yalanmış.
Kulaklarımda sesın.
Bır hayalın.
Ağllayan gözlerımde kaldın.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne gecem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne gecem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ne gecem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL