Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kalkan
kalkan

Açmayan güneşim oldun

Yorum

Açmayan güneşim oldun

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1368

Okunma

Açmayan güneşim oldun

Açmayan güneşim oldun

Saf duygularımı açtım ben sana
Ümit verdin duygularıma
Yüreğime ektin sevgi tomurcuklarını
Yeşertim gözyaşlarımla

Açmayan güneşim oldun
Kararan gecelerime Ay’ım Yıldızım oldun
Kalbimde uçan kelebeğim oldun
Kış ortasında yazım baharım oldun

Yüreğim boştu dolduran oldun
Sevgi tomurcuklarını eken sen oldun
Gülmeyen yüzüm güldüren oldun
Aşkınla dünyaya getiren yine sen oldun

Açsın güller solmasın bir daha
Uçsun kelebekler yüreğimde bir daha
Senin sevginle bu yüreğimde
Dualar ederim seninle bir ömür olsun diye

HAVVA KALKAN
04.09.2007
SAAT.01.45

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Açmayan güneşim oldun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Açmayan güneşim oldun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Açmayan güneşim oldun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
baki ceylan
baki ceylan, @bakiceylan
6.9.2007 05:22:26
Senin sevginle bu yüreğimde
Dualar ederim seninle bir ömür olsun diye
......................................................
güzel dizeler içten bir anlatım sevgiyi.. ama elinden geldiği kadar aynı kelimeyi aynı dörtlükte kullanma hatta tüm şiirde kullanma.saygılar yolluyorum.daha güzele dogru.
semra geçkin
semra geçkin, @semrageckin
5.9.2007 20:49:19
Saf duygularımı açtım ben sana
Ümit verdin duygularıma
Yüreğime ektin sevgi tomurcuklarını
Yeşertim gözyaşlarımla....


ah biz kadınlar....tebrikler...saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL