Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ipek_rüzgari
ipek_rüzgari

AŞK ACISI ÇİLEM

Yorum

AŞK ACISI ÇİLEM

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1519

Okunma

AŞK ACISI ÇİLEM

AŞK ACISI ÇİLEM

Aramızda uçurum,
Hayallerim hep durgun.
Mutsuz şarkıdır uykum,
Ben topraktan bir kulum...

Bahçemde gülüm solgun,
Kalmadı hiç huzurum.
Ölüyor artık ruhum,
Tanrımdır tek umudum..

Çarpıyor kalbim yorgun,
Gözyaşım bana dargın,
Mutsuzluk benim sonum,
Yaşamak tek onurum...

Hayat hiç el çekmedi.
Arzularım dinmedi..
Yazık çilem bitmedi,
Tükettim hayatımı..
AŞK KARŞILIK GÖRMEDİ..

10.12.2008
İPEK ASYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aşk acısı çilem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk acısı çilem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK ACISI ÇİLEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bestikoc
bestikoc, @bestikoc
12.7.2011 22:25:28
5 puan verdi
acımasız hayat kardeşim aynı sorun aynı dert
nerde olursan ol bitmiyor ki bu illet güzel anlatımdı
daim ol
NURTEN CAN
NURTEN CAN, @nurten-can
12.7.2011 20:35:58
5 puan verdi
Hayat hiç el çekmedi.
Arzularım dinmedi..
Yazık çilem bitmedi,
Tükettim hayatımı..
AŞK KARŞILIK GÖRMEDİ..
Aşk çile çektirir arkadaşım inim inim inletir aşık olacağını anladığın an kaçmak lazım:))canım güzel şiirini kutlarım,sevgi ve selamlar.düğüne bekliyorum Çetin bey ide senide.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL