Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mi
mitral

İstiridyelerde sakladım kalbimin bir yarısını

Yorum

İstiridyelerde sakladım kalbimin bir yarısını

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

641

Okunma

İstiridyelerde sakladım kalbimin bir yarısını


İstiridyelerde sakladım kalbimin bir yarısını
beyazbulutlarım, oysa aklım bayılası
kumdan kalelerim vardı
deniz suyunda eridi burçları
uzanıp yassı taşlara
kaskatı yüzünü yaptım
donuk su buğularında varlığını
mahçup bir suçlu gibi aradım.
istiridyelerde sakladım kalbimin bir yarısını
o bitmeyecek kırmızı taşlarını sevdasını.


Serpil Tuncer

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İstiridyelerde sakladım kalbimin bir yarısını Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstiridyelerde sakladım kalbimin bir yarısını şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İstiridyelerde sakladım kalbimin bir yarısını şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
semra geçkin
semra geçkin, @semrageckin
4.9.2007 23:30:03
donuk su buğularında varlığını
mahçup bir suçlu gibi aradım.
istiridyelerde sakladım kalbimin bir yarısını.....

farklı bir bakış acısı..tsk ederım hanımefendı...saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL