Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mr
Mr Eko

NİHAYET

Yorum

NİHAYET

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

903

Okunma

NİHAYET

Gece bile örtemedi sensizliğimi
Gönlüm kimselerce avutulamıyor
Ne yaparsam yapayım
İçimdeki yar hasreti asla kaybolmuyor

Değerli, çok değerli bir aşkımız vardı
İki insan birbirine sımsıkı bağlı
Ama bir gün o da bitti
Tıpkı keskin bir bıçağın ipi kesmesi gibi
Ansızın ve acı verici

Gönlüm rahat değildi belki
Hiç değilse eskisi gibi
Çiçekler, esen rüzgar değildi eskisi gibi
Her şey birden kaybetmişti yüceliğini
Ama biliyordum
Aramanın zamanı gelmişti benliğimi
Acıları atınca insan bir kenara
Yavaş olsa da can yaksa da
Nihayetinde kavuşuyor mutluluğa


Emre ŞENTÜRK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nihayet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nihayet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NİHAYET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL